Kerst Outlet op De Bazaar!

Kom nu elk weekend sfeervol shoppen in de KERST OUTLET op De Bazaar!
Koop hier jouw kerstartikelen tegen bodemprijzen. Voor de echte koopjesjager die op zoek is naar kerstversiering, -cadeaus en meer. Met hoge kortingen op heel veel producten, aangeboden door diverse winkeliers van De Bazaar. En dat alles in een sfeervolle omgeving, in kerstsfeer.

De aangeboden collecties worden wekelijks aangevuld met steeds wisselend assortiment en nieuwe artikelen. En elke week zijn er andere aanbiedingen.
Van kerstbomen tot kerstballen en van kerstcadeaus tot kerstdecoratie -verlichting, voor binnen en buiten. Het uitgebreide aanbod biedt voor ieder wat wils!

De Bazaar KERST OUTLET vind je tot en met 2e Kerstdag in Hal 1. Shop hier een overvloed aan kerst- en aanverwante artikelen. Ook aan de innerlijke mens is gedacht; centraal in de outlet is een terras waar je gezellig iets kunt eten of drinken.

debazaar.nl/kerstoutlet

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 37 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken