Hoe u een nieuwe afzetmarkt van tienduizenden bezoekers per weekend bereikt, zonder ook maar een advertentie te plaatsen

Ontdek hoe u makkelijk uw producten aan de man kan brengen

Vind u het moeilijk om klanten te vinden? De economie maakt het er niet makkelijker op. Winkelstraten lopen leeg en adverteren is duur. Genoeg klanten trekken is een probleem voor duizenden ondernemers. Door Internet hoeven klanten niet meer de straat op om iets te kopen.

Maar naar De Bazaar komen ze wel, omdat we een goedkoop dagje uit zijn voor de hele familie. Dus als u op zoek bent naar traffic, hebben wij de oplossing.

Huur een kraam

Huur een winkelunit

Waarom De Bazaar?

Een winkel op de Bazaar geeft u toegang tot gemiddeld 40.000 bezoekers per weekend, die ruim drie uur op het terrein blijven en op zoek zijn naar een koopje.

Als u nu een kraam huurt, kunt u komend weekend al uw producten gaan verkopen!

Stelt u zich eens voor hoe het zou voelen als u de kassalade hoort dicht klikken als er alweer een klant heeft afgerekend. Geld in het laatje!

Al 36 jaar trekt de Bazaar gemiddeld 40.000 bezoekers per weekend. De Bazaar is in die jaren gegroeid naar 100.000 m2 winkelgebied, waarvan 70.000 overdekt en dus leuk om te bezoeken in alle weersomstandigheden. Er zijn 700 winkelunits, 300 kramen en 70 eettentjes op het terrein, die samen zorgen voor een gezellig dagje uit. Door al die bezoekers staat meer dan 80% van de winkeliers langer dan vijf jaar succesvol met hun producten op de Bazaar.

De Bazaar biedt u de kans om:

  • Zonder slapeloze nachten, want met zo min mogelijk risico, een winkel te beginnen – u kunt klein beginnen met weinig vierkante meters en huren voor een dag, weekend of maand
  • Makkelijk en snel een nieuwe klantenkring te vinden – u lift mee op onze reclame en marketingacties om bezoekers te werven
  • Juist in krappe tijden uw omzetdoel te halen – de bezoekersaantallen zijn misschien wel mede dankzij de crisis gestegen

Dit zijn de drie mogelijkheden:

Grondplaats

Goedkoopste keus

Een kraampje voor een dag of een weekend, BTW vrij en zonder waarborgsom. Kramen worden elk weekend opgebouwd en afgebouwd: uw producten kunnen na het weekend niet op de Bazaar blijven staan

Periodekaart

Makkelijkste keus

Een kraampje op een vaste plek voor een periode van vier weken, BTW vrij en zonder waarborgsom. U kunt uw producten gedurende de periode voor eigen rekening en risico laten staan.

Winkelunit

Professionele keus

Een afsluitbare winkelunit voor een proefperiode van vier weken of een huurcontract van twee jaar met een opzegtermijn van vier weken.

Lees meer

Klik hier voor de uitgebreide vergelijking van de drie mogelijkheden.

Bonus #1

Als u een periodekaart of winkelunit neemt, krijgt u een persoonlijke pas van ons cadeau. Daarmee kunt u gedurende de huurperiode gratis op onze parkeerterreinen parkeren. Bovendien kunt u zich ermee identificeren, zodat u doordeweeks uw kraam of unit kunt bevoorraden, schoonmaken en inrichten.

Bonus #2

Ontvang een Bazaar big shopper met goodies en plastic tasjes bij ondertekening van de huurovereenkomst!

Stel de beslissing niet langer uit en maak nu de keuze voor een kraam of een winkelunit. Elk weekend dat u niet open kunt is verloren omzet die nooit meer terugkomt!

Probeer ons uit voor een dag, weekend, of periode van vier weken en beslis daarna of uw langer wilt blijven. Wij durven de uitdaging aan, u ook?

Klik op HUUR EEN KRAAM om een kraam te reserveren of op MEER OVER WINKELUNITS voor de mogelijkheden.

Hoe laag kan het ondernemersrisico zijn!

Probeer het ondernemerschap uit en begin met een kraam voor een dag of een weekend. Als het u bevalt kunt u uitbreiden naar een of meer periodes van vier weken of naar een winkelunit toegroeien.

Al toe aan een winkel of horeca-unit? Vraag dan een proefperiode aan voordat u een contract van twee jaar aangaat.

Huur een kraam

Huur een winkelunit

Het kostte me teveel tijd om bezoekers naar mijn webwinkel te trekken. Op De Bazaar is er gelukkig genoeg traffic!

De Bazaar is gezelliger dan een advertentie op marktplaats. Hier ben je onder de mensen en verkoop je beter!

Weet je hoe koud en guur een buitenmarkt kan zijn? Op De Bazaar sta je lekker binnen en heb je alles bij de hand!

Wilt u meer weten over de prijzen en de mogelijkheden?

PS. De bezoekersaantallen groeien al 36 jaar, sinds de Bazaar bestaat. Volg het voorbeeld van de meer dan 1.000 ondernemers en kom ook profiteren van gemiddeld 40.000 bezoekers per weekend. Laat geen omzet lopen en probeer De Bazaar uit voor een dag, een weekend of een periode van vier weken.