De overdekte Versmarkt is een belangrijk onderdeel van de Oosterse markt op de Beverwijkse Bazaar. Hier vind je een geweldig aanbod van (Oosterse) versproducten. Van vers fruit en groenten en halal vlees tot de meest exotische specerijen en bakkersproducten. Je vindt het in de Versmarkt!

Op de Versmarkt is vrijwel al het aanbod van verse producten op De Bazaar verzameld. Bezoekers komen hier naartoe om de ontbrekende ingrediënten voor hun Ottolenghi-recept bij elkaar te zoeken, of gewoon voor hun wekelijkse boodschappen.

Lees hier alles over deze unieke Oosterse versmarkt, of kom aankomend weekend de Versmarkt met je eigen ogen aanschouwen.

Food markt

Waar op de Bazaar

De Versmarkt ligt in hal 32 en 33 van de Oosterse Markt. Hij ligt op de kopse kant van de centrale boulevard, tegenover de Mihrab en de Goudsouk.
Parkeren kan je het beste doen op P3 of P1.

Wat vind je in de Versmarkt?

De Versmarkt heeft eigenlijk alle versproducten die je kunt bedenken wel in huis. Bij binnenkomst is er eerst een hele grote groente- en fruitmarkt. Daar achter vind je een prachtige specerijenmarkt. Geweldige geuren, kleuren en geluiden zorgen ervoor dat al je zintuigen worden geprikkeld. Op zoek naar die speciale kruiden? Hier vind je het!

Verder vind je op de Versmarkt:

Ook één van de foodhallen op De Bazaar is hier gevestigd. In deze foodcourt kan je gewoon gaan zitten en alle lekkere dingen direct opeten.

Producten op de Versmarkt

Je hebt natuurlijk al kunnen lezen welke winkels er allemaal op deze overdekte markt aanwezig zijn. Producten die ze verkopen zijn onder andere:

  • Vers gebakken noten
  • Allerlei soorten olijven
  • Lekkere olie
  • Baklava, en andere zoetigheid
  • Groente en fruit
  • Halal vlees
  • Verschillende soorten rijst
  • Verse en gedroogde kruiden en specerijen
  • Heerlijke hapjes die je zo mee kan nemen
  • Andere exotische producten van over de hele wereld

Het aanbod verschilt per week, want de Versmarkt is echt een markt. Hierdoor wordt je altijd verrast. Er is nog één groot voordeel ten opzichte van de ‘normale’ supermarkt. De markt is zoals je van een markt mag verwachten verrassend goedkoop.  Vooral seizoensproducten en zondag aan het eind van het weekend kan je voor een prikkie versproducten voor de rest van de week inkopen.

En zie je iets dat je nog niet kent of loopt het water je gewoon in de mond? De winkeliers laten je met alle liefde hun waren proeven!

Bespaar direct

Nog een kenmerk van De Bazaar Versmarkt is dat de prijzen uiterst scherp zijn. Jouw boodschappen kunnen nu veel goedkoper en je bespaart direct.  Groots inkopen dus voor een klein prijsje.

Plattegrond

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken