De Oosterse Markt op De Bazaar is een walhalla voor iedereen die van Oosterse producten houdt. De Oosterse Markt is verdeeld in verschillende hallen met elk zijn eigen assortiment aan exotische producten. Het aanbod van verse en bereide etenswaren in de Versmarkt van de Oosterse markt is overweldigend. In Hal 31 en in de Souk van de Oosterse Markt kan je hier terecht voor luxe Arabische dameskleding.

Op deze pagina vind je alles over de Oosterse Markt. Je kunt zaterdag of zondag natuurlijk ook gezellig de markt komen bezoeken.

Oosterse markt

Overzicht per hal

In Hal 32 en Hal 33 vind je de geweldige Versmarkt. Hier vind je een overdaad aan vers fruit en verse groenten. Ook vind je hier een keur aan kruiden en specerijen, dadels, noten, olijven, vlees en bakkersproducten. Je kunt ook even rustig gaan zitten en een aantal heerlijke gerechten nuttigen.

In Hal 34 is de Souk gevestigd. Hier vind je luxe Arabische dameskleding, Oosterse lampen én kan je een voortreffelijke traditionele Arabische koffie krijgen. Lees hier meer over De Souk.

Hal 31 van is De Bazaar in het klein. Hier vind je in tapijten, potten, pannen, interieurartikelen, speelgoed en voordelige cosmetica. Hier vind je ook voordelige traditionele Arabische dameskleding.

Geweldig Oosters shoppen

Op de Bazaar kun je geweldig Oosters shoppen. Tegenover de Oosters Markt vind je namelijk de Mihab. In dit Arabische winkelcentrum vind je heel veel mooie kleding en stijlvolle producten voor een Oosters interieur. Tegenover de markt vind je de Goudsouk. In de Goudsouk vind je het perfecte (huwelijks) cadeau.

Waar op de Bazaar

De Oosterse Markt bestrijkt hal 31, 32, 33 en 34 van De Bazaar. Hij ligt aan de kop van de boulevard tegenover de Goudsouk en de Mihrab.
Parkeren voor de Oosterse Markt kan je het beste op P1 of P3.

 

Plattegrond

oosterse markt plattegrond

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken