Als je als bezoeker of huurder een vraag hebt over De Bazaar, dan moet je op het Marktkantoor zijn. Op het Marktkantoor kan je terecht voor:

  • Parkeer- en uitrijkaarten
  • Rolstoelen
  • Het huren van een kraam of winkel
  • Routes en bezoekersinformatie over De Bazaar

Op het Marktkantoor is ook de administratie van De Bazaar gevestigd.

Openingstijden:
Het Marktkantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur en in het weekend van 08:30 tot 19:00 uur.

Adres:
Montageweg 35
1948 PH Beverwijk

Contactinformatie:
Telefoon 0251-262626
Email info@debazaar.nl

Marktkantoor Bazaar

Waar op de Bazaar

Je vindt het Marktkantoor midden op De Bazaar tussen de Goudsouk en de Booghallen. Het adres is Montageweg 35 in Beverwijk. Vanaf de centrale bouleverd moet je bij de Eurohal en de friettent de zijweg in. Dit is de Montageweg. Het Marktkantoor ligt direct aan de linkerkant. De dichtstbijzijnde parkeerplaats is P4.

Huren

Op het Marktkantoor is onder andere de verhuurafdeling gevestigd. Hier kan je terecht met al je vragen over het huren van een kraam of een vaste winkel. Meer informatie over huren op De Bazaar vind je op verhuur.debazaar.nl.

Parkeer- en uitrijkaarten

Bij de balie op het Marktkantoor kan je terecht om een parkeerabonnement of uitrijkaart te kopen. Dit laatste kan je uiteraard ook doen bij de parkeerautomaten die je aan het begin van ieder parkeerterrein vindt.

Rolstoelen

Op het Marktkantoor kan je gratis een rolstoel lenen. Reserveren van een rolstoel kan via telefoonnummer: 0251-26 26 26. Bij het afhalen van de rolstoel betaal je een borg van € 50,- die je na het inleveren weer terugkrijgt.

Routes en bezoekersinformatie

Je kunt het Marktkantoor ook zien als de VVV van De Bazaar. Op het Marktkantoor kun je als bezoeker met al je vragen terecht. Je kunt er gratis plattegronden en routes krijgen. Met deze routes kan je aan de hand van een thema De Bazaar verkennen. Voorbeelden zijn de Kinder Safari en de Food Safari.

Plattegrond

Marktkantoor plattegrond

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken