De Kofferbakmarkt is de wekelijkse rommelmarkt op de Bazaar in Beverwijk. Op de Kofferbakmarkt lijkt het iedere week wel Koningsdag. Verkopers stallen letterlijk de spullen vanuit hun kofferbak uit op een kleedje op straat. Deze gezellige markt is één van de leukste onderdelen van De Bazaar en een echte publiekstrekker.

Lees hier alles over de wekelijkse rommelmarkt op de Beverwijkse Bazaar of kom van het weekend gezellig even langs!

kofferbakmarkt

Wat vind je op de Kofferbakmarkt?

Het aanbod op de markt is iedere week weer anders, maar producten die er veel worden verkocht zijn:

De Kofferbakmarkt loopt naadloos over in de Buitenmarkt achter de Grand Bazaar.  Op de Buitenmarkt vind je meer de traditionele aanbod op de markt. Op deze markt vind je vooral veel dameskleding.

Aanmelden voor de wekelijkse rommelmarkt?

Heb jij nog een zolder vol spullen en zou je ook een keer op deze rommelmarkt willen staan? Bekijk de website van verhuur voor de actuele tarieven. Voor de Kofferbakmarkt kun je je niet van tevoren aanmelden. Je kunt je gewoon zaterdag- of zondagochtend melden op het Marktkantoor en een plekje huren.

Meer tweedehands producten op De Bazaar

Veel bezoekers van De Bazaar komen naar de Kofferbakmarkt om tweedehands spullen te kopen. Liefhebbers van tweedehandse artikelen kunnen ook hun hart ophalen in Hal 3. Die is namelijk speciaal gereserveerd voor kringloopwinkels en kraampjes met tweedehands spullen.

Waar op de Bazaar

De Kofferbakmarkt vind je langs de Ringvaartweg achter hal 30 en de Grand Bazaar (Hal 25 en 26). Via de parkeerterreinen P1 en P0 passeer je eerst de markt voordat je op het terrein van De Bazaar komt.

 

Van oorsprong Engels

Het fenomeen dat je vanuit je kofferbak verkoopt is van oorsprong Engels. Bij de dit soort markten komen de verkopers met auto’s naar de locatie om tweedehands producten vanuit de kofferbak te verkopen. De diversiteit is daardoor enorm. Boeken, kandelaars, speelgoedautootjes, LP’s, jaren ’60 jurkje of die ene mooie blauwe vaas die je al maanden zoekt.

Plattegrond

kofferbakmarkt bazaar

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken