Hal 30 is een van de mooiste, en tevens de grootste hal op de Beverwijkse Bazaar. In Hal 30 zijn een paar belangrijke onderdelen van De Bazaar gevestigd. In de hoek bevindt zich de goudkleurige Mihrab en in het midden vind je de Food Hal. De Beverwijkse Bazaar heeft meerdere foodcourts, of foodhallen, maar de Food Hal in Hal 30 is verreweg de grootste. Verder bevindt Amazing Oriental zich in Hal 30. Deze geweldige Aziatische supermarkt is een belevenis voor iedereen die van Aziatisch koken houdt.

De buitenkant van Hal 30 is versierd met zwarte bogen, die doorlopen vanuit de Mihrab. Dit geeft Hal 30 een rijke, Oostelijke uitstraling.

Grootste hal Bazaar

Wat vind je in hal 30?

Hal 30 wordt horizontaal in tweeën gedeeld door de ‘passage’. Als je passage passeert realiseer je je pas hoe groot Hal 30 wel niet is. Achter de passage vind je veel interieurwinkels voor zowel Oostelijke als landelijke interieurs. Producten die je in Hal 30 kunt krijgen zijn:

  • Heel veel lekker eten, dat je direct kunt opeten in de Food Hal
  • Luxe Oosterse producten en kleding in de Mihrab
  • Kostuums voor heren
  • Elektronische gadgets
  • Heel veel interieurartikelen, zoals lampen, tapijten, gordijnen etc.
  • Aziatische producten in Amazing Oriental.

 

Waar op de Bazaar

Hal 30 bevindt zich naast de hoofdingang van De Bazaar op de hoek van de centrale boulevard. Als je Hal 30 wil bezoeken kan je het beste op P1 parkeren.

 

Plattegrond

Bekijk op onderstaande plattegrond waar je Hal 30 op De Bazaar kunt vinden.

hal 30 plattegrondWinkelaanbod

De volgende winkels vind je allemaal in de grootste hal van de Beverwijkse Bazaar.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken