De hallen 1, 2, 3 en 5 zijn het oudste gedeelte van de Beverwijkse Bazaar. Deze hallen vormen echt een apart gedeelte van De Bazaar met een hele eigen identiteit.

Iedere hal heeft zijn eigen aanbod. Bij de ingang van hal 1 vind je de geweldige XXL outlet winkel. Verder zijn deze hallen echt voor bezoekers die verrast willen worden. Je vindt er vintage interieurartikelen, een feestwinkel, de grootste worstenkraam die je ooit hebt gezien maar ook verschillende drogisterijen.

Lees hier alles over deze hallen op de Beverwijkse Bazaar of kom aankomend weekend gewoon gezellig even langs.

Zwarte markt Beverwijk

 

Waar op de Bazaar

Hal 1, 2, 3 en5 bevinden zich in de uiterste hoek van De Bazaar. Hal 5 bevindt zich aan het einde van de centrale boulevard. De andere hallen zijn via Hal 5 of parkeerterrein p5 te bereiken. Als je dit marktdeel als eerste wil bezoeken kan je dus het beste op parkeerterrein P5 parkeren.

 

Hal 1

Hal 1 bestaat voor het grootste gedeelte uit de XXL outlet winkel van Magazijn 36. Hier vind je een geweldig aanbod van nieuwe merkproducten met hoge kortingen. De meeste van deze producten zijn retour-gezonden naar een grote webshop. Magazijn 36 koopt deze producten op en verkoopt ze met kortingen tot 70 procent van de originele verkoopprijs.
Bij Magazijn 36 kan je onder andere terecht voor de volgende producten:

 • Elektronica, van ventilatoren tot haardrogers en tosti-ijzers.
 • Tuinmeubelen
 • Luchtbedden
 • Rugtassen
 • Producten voor dieren
 • Babyartikelen
 • Speelgoed
 • Keukenbenodigdheden, zoals kommen, borden, bekers en bestek.

Het aanbod varieert uiteraard van week tot week.

Naast de outlet winkel van Magazijn 36 vind je langs de randen van Hal 1 diverse juweliers, winkels die kleding en allerhande cadeauartikelen verkopen.

Hal 1 Magazijn 36

Outlet winkel Magazijn 36 in Hal 1.

Hal 2

In hal 2 vind je een fijne foodcourt met een poffertjeskraam en heel veel verschillende eetstands. Verder vind je vooral diverse verrassende speciaalzaken. Winkels die je er kunt vinden zijn:

 • Een lettershop
 • Een feestwinkel
 • Een hele grote worstenkraam
 • Een hengelsportzaak
 • Winkels met beeldjes
 • Een grote interieurwinkel

Naar Hal 2 ga je dus om even iets te eten in de Foodcourt, of om verrast te worden door de variëteit aan winkels en stands dat er staat.

Zwarte markt hal 2 De lettershop

De Lettershop in Hal 2. Een van de specialistische winkels in deze hal.

Hal 3

In Hal 3 is gereserveerd voor vintage en tweedehands spullen. Iedere hoek heeft zijn eigen specialisatie. Helemaal achterin waan je je in een Franse brocante en kan je de gekste vintage decoratieve spullen kopen.

Aan de andere kant van Hal 3 vind je tweedehands gereedschap. Hier kan de hobbyist of professional met flinke korting al het elektrisch gereedschap vinden dat je zoekt.

In Hal 3 vind je verder veel werkkleding, tweedehands lampen en allerhande gebruikte elektronica.

Zwarte Markt Hal 3 Tweedehandsspullen

Tweedehandsspullen vind je in Hal 3.

Hal 5

Hal 5 is heel verschillend van dan de rest dit marktdeel. In Hal 5 wordt ook wel beschreven als de Bazaar in het klein. Hier vind je heel veel verschillende winkels die je ook elders op De Bazaar tegenkomt. De volgende soorten winkels kom te tegen in Hal 5:

Een echte publiekstrekker in Hal 5 is Shogun, waar airsoft-pistolen en ander spectaculair wapentuig wordt verkocht.

Zwarte markt hal 5

Sieraden en tassen in Hal 5.

Plattegrond

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken