De Bazaar in Beverwijk is natuurlijk de grootste overdekte markt van Europa. Op De Bazaar worden ieder weekend ook nog twee buitenmarkten gehouden. Iedereen weet wat je op een markt zoal kunt kopen. Het aanbod van de de buitenmarkten van de Beverwijkse Bazaar bestaat voornamelijk uit non-food, zoals kleding, kussens, stoffen e.d. Zoek je het marktaanbod wat betreft eten, dan raden we je aan naar de overdekte Versmarkt in Hal 30 te gaan.

Zoals je van De Bazaar gewend bent wordt je altijd verrast. Het aanbod op de buitenmarkten verschilt van week tot week, dus kom binnenkort ook gezellig een kijkje nemen!

buitenmarkten

Waar op de Bazaar

De twee buitenmarkten liggen vrij ver uit elkaar. De eerste vind je op Plein 7, tussen hal 3 en hal 5. Voor deze markt kan je het beste parkeren op P4. De tweede buitenmarkt wordt gehouden op plein 28 achter de Grand bazaar (Hal 25 en 26). Voor deze markt kan je het beste parkeren op P0 of P1.

Waarvoor moet je naar de buitenmarkt komen?

De buitenmarkten bieden echt het traditionele marktaanbod, vooral dames en herenkleding kan je er prima scoren. Op plein 7 vind je ook een traditionele visboer, waar je een heerlijke Hollandse nieuwe kunt halen.

Naast het traditionele marktaanbod vind je op plein 7 ook veel elektronica zoals speakers, elektrisch speelgoed. Ook kan je er terecht voor een nieuwe telefoonkabel.

Het leuke aan de markt is, dat iedereen een kraam kan huren. Hierdoor verschilt het aanbod van weet tot week. Op plein 28 staat bijvoorbeeld ook regelmatig een hengelsportwinkel. Vanuit plein 28 loop je trouwens zo naar de kofferbakmarkt. Daar moet je wezen als je leuke tweedehands spullen wil kopen.

Plattegrond

buitenmarkten beverwijk

Winkelaanbod

De buitenmarkten hebben geen vast winkelaanbod. Het is immers een echte markt. Kom zelf een kijkje nemen. De markt wordt ieder weekend, dus ook aankomende week weer gehouden!

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken