Deze zondag lekker slenteren op De Boulevard met een gratis ijsje in de hand.

Op zondag 15 juli, vanaf 12.00 uur, worden er aan de bezoekers van De Bazaar gratis ijsjes uitgedeeld. Je vindt onze ijsmeisjes halverwege op De Boulevard (naast de Euroshop). Let op OP=OP!

De Bazaar is ook een leuke plek met mooi weer. Overdekte (koele) hallen, de vele terrassen op De Boulevard, schaduwplekken en zonplekken. Shoppen, eten en van alles voor de kids. Kortom voor elk wat wils.

Over De Bazaar


De Bazaar in Beverwijk is al 37 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar overgetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

Gratis ijsjes op De Bazaar!

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken