De Bazaar, een kleurrijke combinatie van 100.000 m² outlets, winkels, kramen en food stands. Je vindt een grote diversiteit aan producten uit de hele wereld. Meer dan 50 culturen zijn hier vertegenwoordigd. Een inspirerende omgeving die je moet ervaren!

boulevard-1-website

Shoppen in een bijzondere omgeving

Naast de enorme diversiteit van producten, vindt alles ook nog eens plaats in een bijzondere omgeving. Op de Food Markt waan je je op een souk in Marokko, terwijl je in de Food Hal in Oosterse sferen kunt eten. In Hal 2 is regelmatig een optreden van een Hollandse artiest. Iedere hal heeft zijn eigen sfeer en identiteit!

Producten en ingrediënten van over de hele wereld

Op zoek naar die speciale sambal? Of wil je een zilveren theepot en Turkse theeglaasjes? Toch liever die stoere Nike sneakers? Op De Bazaar vind je  producten en ingrediënten uit alle windstreken. Ga op zoek en laat je erdoor verrassen!

Meer dan 50 culturen

Op De Bazaar zijn ruim 50 culturen vertegenwoordigd. Deze gezellige sfeer proef je als je langs iedere hal slentert. Amsterdamse sferen bij Mokum, een trotse Iraanse vrouw die prachtige bruidsjurken maakt. Alles is aanwezig!

Leuk voor het hele gezin

Op De Bazaar is voor ieder wat wils. Ook voor de kids is er genoeg te doen: schminken, in de draaimolen of de Kinder Safari en nog veel meer.

Eten & Drinken

Een gezellig terrasje pakken? Geen probleem. Langs De Boulevard terrassen genoeg! Lekker een hapje eten? Er zijn bijna 70 food stands en restaurants op De Bazaar. Check ook zeker de Food Hal even, waar je heerlijk en betaalbaar kunt eten.

Activiteiten

Kijk in onze agenda welke activiteiten er op De Bazaar zijn. Regelmatig is er nog iets extra’s te beleven, zoals bijvoorbeeld een Lente- of Herfstmarkt of een optreden van een artiest.

De Bazaar heeft 16 hallen, 2 buitenmarkten, een kofferbakmarkt, Goudsouk, een Food Markt en Food Hal. Het ideale uitje bij mooi én slecht weer.

De Bazaar is iedere zaterdag en zondag geopend. Gratis entree en eenvoudig te bereiken.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken