Fotografica

Zondag 14 februari 2021

Speciaal voor de verzamelaars en beoefenaars van analoge fotografie en film: meer dan 12 kramen vol met camera's, accessoires als statieven, tassen, lenzen, onderhoudssets, fotorolletjes en film.

Fotografica

Een intieme beurs voor alle shutterbugs en liefhebbers van analoge film en fotografie: meer dan 12 kramen vol met camera's, accessoires als statieven, tassen, lenzen, onderhoudssets, fotorolletjes en film.

Analoog is nooit helemaal weg geweest gelukkig, maar maakt nu een come back. Je kunt meer diepte, detail en tonen fotograferen dan een digitale camera dat kan en je bent niet gelimiteerd aan een maximum aantal pixels. Zo kom je dichterbij het vastleggen wat je werkelijk hebt gezien. 

Zo'n analoge camera heeft ook iets moois: je moet weten wat je doet en als je op dat knopje drukt dan hoor je KLAK en niet omdat dat geluidje is opgenomen. Echt de werking van een machine, daar ben je mee bezig.

Fotografica op De Bazaar

Ken je een verzamelaar of een muziekliefhebber?

Laat ze weten dat CD & Platenbeurs eraan komt!

Waar kun je het beste parkeren?

De Winterfair zit in Hal 2 van de Bazaar en is onderdeel van de nostalgische markt, met woon accesoires, tweedehands producten, sierraden en allerlei huishoudelijke apparaten. P5 ligt er direct naast, dus als je iets moois hebt gevonden hoef je er niet lang mee te sjouwen!