Food Hal

In een Oosterse sfeer maak je in de Bazaar Food Hal een culinaire wereldreis. Er zijn 17 food stands die traditioneel, vers gemaakt eten aanbieden zoals je het in het land van herkomst zelf zou eten. Iedereen kan zelf kiezen waar hij trek in heeft en toch gezellig samen opeten. En het is allemaal heel betaalbaar. Er is echt voor elk wat wils. En ben je met een groep? In de Food Hal kun je gemakkelijk terecht.
Niet zo een trek als je er rondloopt? Of eet je het liever thuis op? Geen probleem, bij de meeste food stands kun je gewoon het eten in laten pakken, zodat je het thuis alleen nog maar op hoeft te warmen. Lekker makkelijk en toch heerlijk eten!
En denk je ’s avonds “oh jee geen zin om te koken”? De Food Hal is tot 21.00 uur geopend!
Lees verder

Versmarkt

Je waant je midden in een Marokkaanse Souk. Geweldige geuren, kleuren en geluiden zorgen ervoor dat al je zintuigen geprikkeld worden. Op zoek naar die speciale kruiden? Hier vind je het!

Lees meer…

Food op De Bazaar

Naast de Food Hal en de Versmarkt is er nog veel meer op De Bazaar te ontdekken op het gebied van eten & drinken. Zo zijn er langs De Boulevard en in diverse hallen verschillende restaurants.

Lees meer…

Categorieen:

Tips & hotspots,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken