Cadeautips voor de feestdagen

Op zoek naar mooie, leuke, unieke cadeautjes voor Kerst? Op De Bazaar vind je een uitgebreide collectie aan cadeautjes en artikelen voor de feestdagen. Ook (kunst)kerstbomen, verlichting en kerstdecoratie koop je op De Bazaar.

Voor het kerstdiner koop je op De Food Markt heerlijke hapjes en mooie ingrediënten. En omdat je zelf natuurlijk ook wil schitteren: ook voor je feest outfit en bijpassende accessoires kun je op De Bazaar terecht.

Geen zin om thuis te zitten met de feestdagen? De Bazaar is ook op 1e en 2e Kerstdag geopend! Doe een wens bij de Wensboom op De Boulevard en geniet van een vrolijk Dickens orkest.

Cadeautips

Op De Bazaar vind je betaalbaar speelgoed voor alle leeftijden. Van een xylofoon voor de kleintjes tot een bestuurbare auto voor de grotere kids.

Speelgoed koop je onder andere bij:

Kerst: decoratie

Een (kunst)kerstboom, kerstballen, verlichting, mooie kerststukjes en kerstdecoratie, servies en glaswerk voor een prachtig gedekte tafel.

Het is allemaal te koop op De Bazaar!

Kerstspullen vind je onder andere bij:

  • Magazijn 36 – Booghallen
  • Euroshop – Hal 1 en naast het Marktkantoor
  • FeestXpert – Hal 23
  • Voordeelunit – Hal 2
  • Unit 05199 en 05200 – Hal 5

Recepten en ingrediënten voor de feestdagen

Wil je tijdens de feestdagen iets speciaals op tafel zetten? In ons receptenoverzicht, mede samengesteld met Foodie Fredie, vind je allerlei recepten voor Kerst. Verras je gasten met een origineel en gemakkelijk menu, zonder zelf de hele avond in de keuken te staan. Wat dacht je van:

Food Markt
Voor voordelige, verse ingrediënten voor je recepten ga je naar de Food Markt. Je kan hier ook je boodschappen bestellen! Geef van tevoren door wat je nodig hebt en haal het op op de jouw gewenste dag. Geen zin om te koken? Haal dan een lekkere maaltijd in huis die je alleen nog hoeft op te warmen. Meer tijd voor je gasten en toch heerlijk eten!

Kleding voor de feestdagen

Een outfit en accessoires voor de feestdagen? Ook die haal je op De Bazaar. Je vindt er veel winkels die feestelijke kleding, galajurken en herenkostuums verkopen. En natuurlijk vind je er ook alles om je outfit compleet teaken. Van bijpassende schoenen en bijoux tot andere mooie accessoires.

Ook aan de kinderen is gedacht! Mooie mini smokings en prachtige prinsessenjurken koop je op De Bazaar. Met natuurlijk bijpassende schoentjes in kindermaten.