De Bazaar ook op 1e & 2e Kerstdag open!

Beverwijk, 17 december 2019

De Bazaar ook op 1e & 2e Kerstdag open!

De Bazaar is iedere zaterdag en zondag geopend, maar ook op 1e & 2e Kerstdag kunnen bezoekers bij hier terecht.

Tijdens de kerstdagen is De Bazaar altijd al een populaire bestemming. En het wordt steeds geliefder! De trend is dat men erop uit trekt in plaats van 2 dagen in huis te blijven zitten. De Bazaar leent zich uitstekend om met de hele familie op stap te gaan. Geen kookstress, want overal kun je lekker eten en voor ieder wat wils! Even de benen strekken, of lekker wat drinken op een terrasje, maar ook shoppen kan natuurlijk uitstekend. En voor de kids is er ook genoeg te ontdekken.

Uiteraard is De Bazaar in gezellige kerstsfeer en om de sfeer nog meer te verhogen, speelt er tijdens de kerstdagen een Dixielandband (in kerstmannenoutfits) kerstliedjes.

De Bazaar is geopend van 09.30 – 19.00 uur. Gratis entree.

https://www.debazaar.nl/open-met-kerst/

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken