De Bazaar in bloei!

De Bazaar staat prachtig in bloei. En met het afronden van het planten van de nieuwe bomen heeft De Boulevard nu een volledig nieuwe uitstraling gekregen.

Vorig jaar is de vernieuwing van De Boulevard ingezet met het opnieuw bestraten. Een mozaiek van tegels, wat een kleurig geheel vormt, met in het midden een loper van roze steentjes. Extra groenstroken zijn gemaakt aan de zijkant, om alles een gezelligere uitstraling te geven. Tevens zijn er nieuwe terrassen aangelegd, waar het heerlijk vertoeven is.

De laatste stap in het afronden was het plaatsen van de enorme Seqoia’s, die een soort laan vormen langs de roze loper. Verder zie je overal bloementorens en hanging baskets. Kortom De Bazaar staat in bloei!

De vernieuwing van De Boulevard past in de strategie van De Bazaar om van iedere plek op De Bazaar een bijzondere plek te maken. Een plek waar je een andere sfeer en beleving meekrijgt. Voorbeelden hiervan zijn Goudsouk, Mihrab en De Bazaar Food Hal.

Over De Bazaar
De Bazaar in Beverwijk is al 37 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar overgetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.