De Bazaar geeft het Grootste Kerstpakket van Nederland weg!

Uniek in Nederland en op De Bazaar: het goed gevulde Grootste Kerstpakket van Nederland.

De inhoud van het pakket wordt mede mogelijk gemaakt door de winkeliers op De Bazaar. Op de waardemeter kun je precies zien wat de waarde is. De huidige waarde is nu al ruim € 5.000,-! Mooie jassen, een bon om te besteden in de Goudsouk, een tuinsetje en nog veel meer prachtige cadeaus zitten in dit pakket

Kerstpakket in de avond

Men maakt kans op het Grootste Kerstpakket van Nederland als er een kerstpakketselfie gemaakt wordt met het enorme pakket dat op De Boulevard van De Bazaar staat. De foto dient vervolgens geplaatst te worden op social media. Meedoen kan tot en met 16 december a.s.

Meer informatie over de spelregels, inhoud of waarde staat op debazaar.nl/het-grootste-kerstpakket

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 38 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Food Markt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken