De Bazaar dicht vanwege coronavirus, naar aanleiding van nieuwe maatregelen regering.

Beverwijk, 12 maart 2020
De Bazaar dicht vanwege coronavirus, naar aanleiding van nieuwe maatregelen regering.
Bazaar dicht op last van regering vanwege coronavirus.

Het kabinet besloot vandaag om alle activiteiten met meer dan 100 bezoekers te sluiten. Dit is een nationale noodmaatregel. Op last van de regering moet de Bazaar tijdens de weekenden dicht. Dit duurt tot nadere berichtgeving, maar in ieder geval tot en met 31 maart. We vinden het heel jammer, maar het is niet anders.

Bij nieuwe ontwikkelingen en maatregelen, volgt verdere informatie.

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 39 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Met ruim 2 miljoen bezoekers per jaar een zeer populaire bestemming. De combinatie van shoppen en eten in een bijzondere omgeving waardoor je verrast wordt, maakt een bezoek aan De Bazaar onvergetelijk. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder: Oosterse Markt, met daarin o.a. de grootste Versmarkt van Nederland. Mihrab waar Oost en West samenkomen, met veel handgemaakte producten. Goudsouk, 22 juweliers onder 1 dak en één van de belangrijkste knooppunten van goudhandel in Europa. De Bazaar Food Hal, waar je in Oosterse sfeer een culinaire wereldreis kunt maken. Of één van de outlets waar je met grote korting merkartikelen kan kopen. De Bazaar is elk weekend anders, voor elk wat wils, voordelig en leuk bij mooi én slecht weer.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie over De Bazaar kunt u contact opnemen met Mariska Roos, m.roos@debazaar.nl met tel: 06- 22 99 44 99. Acquisitie naar aanleiding van dit persbericht wordt niet op prijs gesteld.

Categorieen:

Persberichten,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken