chinees nieuwjaar 18 februari 2018

Chinees Nieuwjaar op De Bazaar

Chinees Nieuwjaar op De Bazaar

Zondag 18 februari wordt Chinees Nieuwjaar gevierd op De Bazaar. In samenwerking met Amazing Oriental vindt er tussen 11.30 – 14.30 uur een aantal keren een spectaculaire Drakendans plaats.

Deze traditionele Drakendans vindt plaats bij feesten zoals Chinees Nieuwjaar en wordt gedaan om de boze geesten te verdrijven. Onder begeleiding van trommels en slagwerk beweegt de draak zich ritmisch voort. Een indrukwekkend gezicht dat je niet mag missen.

Tevens deelt Amazing Oriental tijdens de Drakendans fortune cookies uit, om iedereen een voorspoedig nieuw jaar te wensen.

  • Locatie: Randweg op De Bazaar
  • Tijdstip: tussen 11.30 – 14.30

Over De Bazaar

De Bazaar in Beverwijk is al 36 jaar dé plek waar uiteenlopende culturen samenkomen en is de grootste overdekte markt in Europa. Of je nu op zoek bent naar van alles op het gebied van eten, snacks en ingrediënten, hippe kleding, goud, accessoires, woon- en interieur of curiosa; De Bazaar weet al sinds 1980 velen te amuseren. De Bazaar bestaat uit verschillende marktdelen, waaronder; ‘Zwarte’ Markt, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Mihrab, Goudsouk, Buitenmarkten en de grootste Food Markt van Nederland. De Bazaar is dynamisch, gedurfd en elk weekeinde weer anders.

chinees nieuwjaar 18 februari 2018