Casa-Bella beslaat 500 vierkante meter en is tot de nok toe gevuld met de mooiste meubelsverlichting en woonaccessoires. Zijn stijl is te vergelijken met die van Riverdale, maar vergis je niet, want alles wat je ziet wordt door eigenaar Mark Zijlstra zelf bedacht en geproduceerd! Zo koop je unieke woondecoraties voor een lage prijs.

Al ruim 25 jaar staat de winkel Casa-Bella op De Bazaar. Bij vele bezoekers bekend als de grote lampenwinkel, maar ondertussen is het veel meer dan dat. “Het familiebedrijf bestaat zelfs al meer dan 50 jaar”, vertelt Linda Zijlstra die de dagelijkse leiding van de winkels in handen heeft. “Als 16-jarige begon ik al op De Bazaar en is de winkel ondertussen uitgegroeid tot een prachtige winkel van 500 m2, waar ik samen met een 7-tal collega’s elke weekend vele klanten blij maak met een mooie lamp, een stoer krukje, een heerlijk zacht plaid of een hip kussen”.

Bij Casa-Bella verkopen ze exclusief het merk ‘Collectione’. “Mijn broer Mark is de eigenaar en ontwerper van ‘Collectione’, hierdoor heb ik altijd de beschikking over de nieuwste artikelen en is alles uit voorraad leverbaar. Ik rijd ook vaak zaterdagavond naar ‘Collectione’ in Hillegom om de vrachtauto vol te laden, zodat ik zondag geen nee hoef te verkopen aan de klanten”, aldus Linda.

Service staat bij het familiebedrijf hoog in het vaandel. “Wij streven ernaar om een mooi product voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding op de Nederlandse markt aan te bieden. Het maakt niet uit of je een dertienjarig meisje, een opa van in de negentig of een bekende Nederlander bent en het maakt ook niet uit of je € 5,-, € 50,- of € 5000,- te besteden hebt. Iedereen krijgt dezelfde goede service. Mede hierdoor hebben wij een brede en diverse klantenkring opgebouwd.”

 

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken