Op het Food Court in Hal 30 vind je Burgers & Wings. ‘Onze hamburger was privé altijd al een enorme hit!’, vertelt eigenaar Sharog Olyaei. Samen met zijn vrouw Nasim is hij dit concept, wat gebaseerd is op de Amerikaanse jaren 50 diners, begonnen. “We hebben altijd iets gehad met de Amerikaanse diners uit de jaren 50! Samen met de passie om nieuwe recepten te bedenken voor hamburgers moesten we hier iets mee doen. We hebben het verder uitgewerkt en nu is het gelukt met onze horeca op De Bazaar!, vervolgt Sharog vol trots.

Wat maakt Burgers & Wings nu zo uniek? ‘We zijn transparant over waar onze producten vandaan komen. Al onze marinades en sauzen zijn eigen receptuur en alles is halal’, geeft Sharog aan. Zo staan er op de menukaart vijf soorten kip; van hotwings tot kipnuggets gemaakt van kipfilet, tot hele gegrilde kip. En 6 soorten hamburgers. De special is uiteraard de B&W Burger waar het allemaal mee begonnen is; een speciaal gekruide hamburger met eigen gemaakte saus. Maar je kunt er ook de Big Elvis (een dubbele burger met kaas en rösti) of de Smokey James (met een speciale bbq saus en huisgemaakte koolsla) bestellen.

Uiteraard kun je er ook milkshakes, sundae ijsjes en softijs eten.

Naast Burgers & Wings hebben Sharog en Nasim al 3 jaar een broodjesservice en cateringbedrijf: Til Catering, wat staat voor ‘The Taste is Life’.

Burgers & Wings zit in Hal 30 op het Food Court, in winkelunitnummer 30012.

Bazaar’s Burgers & Wings

Wijknummers:

30W14

Unitnummers:

30012

Categorieen:

Hal 30, Horeca,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken