De Bazaar genomineerd voor NHN Business Award

De Bazaar genomineerd voor NHN Business Award 2017

Nederlandse zaken, het grootste netwerkplatform van Noord-Holland, organiseert al 5 jaar de Business Awards. En dit jaar is De Bazaar genomineerd in de categorie Business Award 2017.

De Bazaar is trots op deze nominatie omdat er de laatste jaren heel hard gewerkt is om De Bazaar te transformeren tot een trekpleister waar unieke plekken worden gecreëerd, met allemaal eigen werelden, waar de bezoekers zich kunnen laten verleiden en verrassen.

Het begon met Mihrab, een plek met prachtige grote kroonluchters en centraal in het midden een grote fontein. Toen is Goudsouk gebouwd, nu één van de belangrijkste knooppunten in de goudhandel van Europa. Voor volgend jaar staat er de herinrichting van De Food Markt op het programma. De rode draad van al deze ontwikkelingen is dat er verschillende unieke belevingswerelden ontstaan, waarin men kan shoppen, eten, ontmoeten.

Deze nominatie ziet De Bazaar dan ook als erkenning voor de vernieuwing en ontwikkeling waar men mee bezig is. De uitslag wordt 23 november a.s. bekend. Tot 20 november a.s. kan men via  http://www.nhn-businessawards.nl/?company=3 stemmen.