Amazing Oriental SupermarketLet op: Amazing Oriental is naast de standaard Bazaar openingstijden in het weekend ook op doordeweekse dagen geopend: van maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur.

De Aziatische supermarkt ‘Amazing Oriental’ is de oriëntale toko voor al je Chinese en Thaise gerechten. Wandel de toko van De Bazaar binnen en het is net alsof je Azië binnenloopt. Exotische geuren komen je tegemoet en honderden, veelal mysterieuze en onbekende, Oosterse producten staan geëtaleerd in meterslange schappen. In heel Beverwijk en omstreken is geen betere Aziatische supermarkt, toko of winkel te bekennen. Naast verse ingrediënten haal je hier ook direct diverse Surinaamse, Chinese en Indonesische gerechten voor mee naar huis.

Oosterse toko is van alle markten thuis

Het is een bijzondere mix van Aziatische smaken en culturen. In een paar stappen passeer je Japanse sushi, Chinese thee, Thaise noedels en Vietnamese loempia’s. Wij kennen tientallen verschillende aardappelsoorten, en zo zijn er voor Aziaten vele soorten rijst. Hoe heter, hoe beter? Kom dan langs voor het grote aanbod van sambal.

Bijzondere Aziatische gerechten vind je ook in de winkel. Wat dacht je van een lekker Aziatisch biertje, een Indiase Jackfruit of een kwal in een pot! Smaken verschillen! Verder ben je hier ook aan het juiste adres voor een Oosterse theepot of professionele wok.

Op reis door Azië

Je vindt de Amazing Oriental in Hal 30 van De Bazaar. Bedrijfsleider Waiman Li staat hier klaar voor al je vragen en om je mee op reis te nemen door zijn Aziatische wereld. In tegenstelling tot de meeste winkels is de supermarkt ook op doordeweekse dagen geopend: van maandag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Amazing Oriental Beverwijk BV

Wijknummers:

30W56

Unitnummers:

30801

Categorieen:

Hal 30,

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken