Vintage meubels vind je op markt van De Bazaar! De Bazaar is een must-see voor iedere liefhebben van tweedehands spullen en kringloopwinkels. Dus ook voor tweedehands meubels moet je zeker een kijkje op De Bazaar nemen.

De Bazaar is oorspronkelijk natuurlijk een vlooienmarkt. Tegenwoordig kan je er voornamelijk nieuwe spullen kopen. Toch is het aanbod van tweedehands nog altijd erg groot. Menig bezoeker komt speciaal naar De Bazaar om te snuffelen naar leuke vintage spullen.

Vintage meubels markt

Waar op de Bazaar

Vintage meubels vind je op twee plaatsen op De Bazaar: in hal 3 en op de Kofferbakmarkt. Voor hal 3 kan je het beste parkeren op P4. De kofferbakmarkt ligt parallel aan parkeerplaatsen P0 en P1.

Vintage meubels? Lampen!

Bezoekers van De Bazaar moeten zich realiseren dat je op De Bazaar vooral handzame meubels vindt. Een eikenhoutentafel zal je niet vaak op De Bazaar tegenkomen. Je moet hem immers nog terug kunnen tillen naar je auto. Welke vintage meubels vind je dan wel veel op De Bazaar in Beverwijk? Lampen!

Vintage lampen vind je in alle soorten en maten. Dus als je op zoek naar een oude kroonluchter , of koperen lamp uit de jaren ’50, dan moet je zeker in hal 3 van de Bazaar gaan kijken. Daarnaast vind je er heel veel interieurartikelen. In de hoek van hal 3 waan je je echt op een Franse brocante. Ook leuke bijzettafeltjes en vintage stoelen vind je regelmatig op De Bazaar. De Bazaar is echt een markt. Vooral bij de tweedehands meubels verschilt het aanbod sterk van week tot week. Dat is wat het shoppen naar dit soort spullen extra leuk en uitdagend maakt.

Andere tweedehands artikelen die je veel op De Bazaar kunt kopen zijn:

Heb jij al zin gekregen om van het weekend vintage meubels te gaan shoppen op De Bazaar? We kijken er naar uit je te ontvangen!

Goedkope meubels

Als je vooral op zoek bent naar tweedehands meubels omdat ze goedkoop zijn, dan raden we je ook aan om de meubel outlet van Leen Bakker te bezoeken. Hier moet je zijn als je voor een zacht prijsje een nieuwe bank wil kopen.
Verder vind je op De Bazaar veel interieurwinkels met gunstige prijzen. Bezoek hiervoor ook zeker Hal 30.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken