De Bazaar in Beverwijk heeft een groot aanbod van tweedehands- en kringloopwinkels. Ook is er wekelijks een rommelmarkt. Er zijn weinig plekken in Nederland waar je zo’n groot aanbod aan tweedehandsproducten vindt als op de Beverwijkse Bazaar.

De Bazaar is heel groot. Op dus op deze pagina leggen we uit waar je de kringloopwinkels en tweedehandsspullen op De Bazaar vindt. De Bazaar is ieder weekend geopend. Kom je van het weekend ook lekker struinen in Beverwijk?

Kringloopwinkels

Tweedehandswinkels op De Bazaar

Op de Bazaar in Beverwijk vind je een geweldig aanbod aan tweedehandsproducten. Een aanbod dat zelden overtroffen wordt. In veel tweedehandswinkels vind je een heel breed aanbod, terwijl op de Bazaar de meeste winkels gespecialiseerd zijn in één product.  Je vindt kringloopwinkels met:

  • Tweedehands kinderkleding, zoals babykleertjes, schoenen, t-shirts en broeken.
  • Tweedehands kleding, zowel heren als dames kleding.
  • Tweedehands meubels, zoals lampen, kasten en stoelen
  • Tweedehands interieurartikelen, zoals beeldjes, vazen en ander aanbod wat je bijvoorbeeld op een Franse brocante vindt.
  • Tweedehands gereedschap, zowel elektrisch- als mechanisch gereedschap.
  • Tweedehands werkkleding.
  • Tweedehands stripboeken, games en speelgoed.

Kortom: heel veel tweedehands spullen vind je op De Bazaar. Het leuke aan tweedehands is dat het aanbod iedere week veranderd.

Tweedehands en De Bazaar

Tweedehandsproducten en De Beverwijkse Bazaar hebben samen een lange historie. Lang geleden toen de Bazaar nog een bloemenveiling was werd ieder weekend de hal leeggehaald om een vlooienmarkt te organiseren. Inmiddels is De Bazaar veel meer dan een vlooienmarkt. Er zijn vele hallen bijgebouwd en het merendeel van het productaanbod is nieuw. Desalniettemin worden er nog altijd heel veel vintage en tweedehandsspullen op De Bazaar verkocht. Wij durven daarom wel te zeggen dat De Beverwijkse Bazaar de grootste kringloopwinkel van Nederland is.

Tweedehandswinkels

Waar op de Bazaar

Hal 3 is speciaal gereserveerd voor tweedehandswinkels. Voor deze hal kan je het beste parkeren op P4 of P5.
De Kofferbakmarkt is de wekelijkse rommelmarkt van De Bazaar. Hiervoor parkeer je op P0 of P1.

Kringloopwinkels op De Bazaar

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken