Voor een Perzisch of Oosters tapijt ben je bij de tapijtwinkels op De Bazaar in Beverwijk aan het juiste adres. Tapijten zijn voor deze winkeliers hun lust en hun leven. Vaak zit de tapijthandel al generaties in de familie.

Of het nu een handgeknoopt luxe Perzisch tapijt zoekt, of een goedkoper vloerkleed. Beiden – en alles wat er tussen zit- vind je op De Bazaar.

Kom je van het weekend ook een prachtig tapijt uitzoeken? Nergens in Nederland heb je zoveel keuze als op De Bazaar in Beverwijk.

Tapijtwinkels

Waar op de Bazaar

Tapijtwinkels vind je uiteraard in het Oosterse gedeelte van De Bazaar. In de Oosterse Markt en de Souk (hal 31, 32 33 en 34). Ook in de Mihrab en in de rest van Hal 30. Vind je veel winkels die tapijten verkopen. Parkeren voor deze hallen doe je het beste op P1 of P3.

Over de tapijtwinkels

De tapijtwinkels op De Bazaar in Beverwijk hebben ouderwetse liefde voor hun product. Het is niet gek dat de tapijtverkopers gek zijn op hun producten. Het kost namelijk heel veel tijd om een echt Perzisch tapijt te maken. Veel tapijten zijn handgeknoopt. Je kunt je voorstellen wat een werk het is om een tapijt te knopen. Tapijten worden vaak ook gekocht bij familie die nog in het land van herkomst wonen.

Deze liefde voor tapijten zie je terug in de trots die de verkopers hebben als ze hun tapijten aan je laten zien. Je maakt ze niet blijer door te vragen wat over hun tapijten te vertellen.

Ga jij dit weekend naar de tapijtwinkels op De Bazaar en een prachtig tapijt kopen? We zijn ieder weekend geopend!

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken