Op de Beverwijkse Bazaar vind je een geweldige specerijenmarkt. Achterin de Oosterse Markt is het één grote Oosterse kruidenwinkel. Zelfs als je niet van koken houdt is de specerijenmarkt een lust voor het oog. De geurende specerijen prikkelen je neus.

We vertellen je hier alles over de specerijenmarkt op de Beverwijkse Bazaar. Je kunt van het weekend ook in de auto springen en de markt gratis bezoeken!

Specerijenmarkt

Aanbod op de specerijenmarkt

Het aanbod van kruiden en specerijen is echt heel groot. Dit komt omdat er op De Bazaar zoveel verschillende culturen samenkomen. De kruiden en specerijen komen dan ook uit alle windstreken. Je vindt kruiden en specerijen uit Marokko, Turkije, maar ook uit  Suriname, Pakistan en India. Specerijen en kruiden uit het verre Oosten zijn ook op De Bazaar in Beverwijk vertegenwoordigd. Als je ze niet op de Oosterse Markt kunt vinden, dan vind je ze zeker in onze Aziatische supermarkt van Amazing Oriental.

Verse kruiden en lekkernijen

Naast gedroogde kruiden en specerijen biedt de specerijenmarkt op De Bazaar in Beverwijk natuurlijk ook een groot aanbod van verse kruiden, zoals tijm, salie, rozemarijn, basilicum, en natuurlijk munt, heel veel munt.

Ook is er een groot aanbod van olijven, dadels, vijgen en gedroogde zuidvruchten. Verse groente en fruit koop je op de groente- en fruitmarkt in het hart van de Oosterse Markt.

Mooie kruidenwinkel

De specerijenmarkt op de Oosterse Markt is ook een hele mooie kruidenwinkel. De specerijen liggen vaak in grote bakken in mooie puntvormen te wachten tot ze verkocht worden. Alleen al om naar te kijken zijn de specerijen een lust voor het oog. Dit alleen maakt een bezoekje aan de specerijenmarkt op De Bazaar in Beverwijk zeker de moeite waard.

Waar op de Bazaar

Je vind de Oosterse Markt in hal 32 en 33 op de kop van de centrale boulevard van De Bazaar. Op een groot bord staat “Versmarkt” te lezen. De kruidenwinkels & stands vind je vooral achterin de hal. Parkeren kun je het dichtstbij op P1 of P3.

Plattegrond

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken