De Bazaar in Beverwijk heeft verschillende slagerijen. Deze verkopen voornamelijk halal vlees en zijn te vinden in de Oosterse Markt of de Grand Bazaar.

Het voordeel van deze vaak Islamitische slagers is dat ze goedkoper zijn dan de slager om de hoek. Daarnaast vind je er vaak vlees dat je elders niet zo snel vindt, zoals heerlijk lamsvlees.

Slagerijen halal

Prachtige stukken vlees

Het mooie van de Halal slagerijen is dat ze vaak nog hele bouten verkopen. Wat is er mooier dan een geweldige lamsbout boven de barbecue te garen. Als je een liefhebber bent van vlees is dit echt een aanrader om een keer te doen.

Zoals we hierboven al beschrijven is het een stuk goedkoper om bij de halal slager te kopen dan bij een normale slagerij. Als je dit wil maken, dan kan je echt beter naar De Bazaar in Beverwijk komen.

Heerlijke kippetjes

Naast slagerijen zijn er ook poeliers op De Bazaar te vinden. Hier koop je heerlijk gevogelte om zelf thuis klaar te maken, of direct vanaf te spit. Eet je kip lekker op in één van de foodhallen op De Bazaar.

Waar op de Bazaar

De slagerijen op de Bazaar in Beverwijk vind je in de Versmarkt in de Oosterse Markt. Deze is gelegen op de kop van de centrale boulevard in hal 32 en 33. Ook vind je slagers in de Grand Bazaar in het midden van de centrale boulevard. Parkeren voor beide hallen kan het beste op P1.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken