Op De Bazaar in Beverwijk kan je gezellig eten en er zijn verschillende plekken waar je een lekker drankje kunt doen. Aan het eind van de dag kan je lekker nagenieten op een terras, of tussen het shoppen door kan je overal op de Bazaar heerlijk lunchen.

Langs de centrale boulevard zitten een aantal restaurants met een fijn terras waar je op warme dagen heerlijk van de zon kunt genieten. Uiteraard kun je heerlijk exotisch eten en lunchen in de verschillende foodhallen die je op verschillende plekken op De Bazaar kunt vinden. In de restaurants kan je echter ook gewoon terecht voor een lunch met een lekker broodjes of frisse salade.

Café Klein Mokum is een ouderwets-gezellige bruine kroeg en populair bij Bazaar-gasten met Amsterdams bloed in hun aderen.

Lees hier alles over de cafés en restaurants op de Beverwijkse Bazaar, of kom van het weekend gezellig even langs!

Afbeelding

Waar op de Bazaar

De populairste food hal vind je in Hal 30 naast de Mihrab. Ook op de Versmarkt in de Oosterse Markt (Hal 32 en 33) vind je eten in overvloed. Langs de centrale boulevard vind je volop leuke restaurants. Café Klein Mokum vind je bij de ingang van Hal 1.

Cafés in Beverwijk

Op De Bazaar in Beverwijk vind je nog cafés met ouderwetse Amsterdamse gezelligheid. Een groot deel van de bezoekers van De Bazaar heeft Amsterdams bloed in haar aderen. Wat is nu leuker dan na lekker geshopt te hebben even een biertje te drinken. Uiteraard mag een schaaltje bitterballen dan niet ontbreken. Vooral aan het einde van de middag is het vaak ouderwets-gezellig in de cafés en terrassen op de Beverwijkse Bazaar.

Lunchen in Beverwijk

De meeste bezoekers van de Bazaar komen niet om uitgebreid te dineren. De restaurants zijn echter wel heel erg ingesteld op publiek dat lekker wil lunchen. Uiteraard kan ook heerlijk avond eten in de verschillende restaurants en foodhallen. De Food hal in hal 30 is hiervoor speciaal tot 9 uur ’s avonds voor geopend.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken