Vanuit heel Nederland reizen mensen naar Beverwijk voor de meubel outlet van Leen Bakker. Deze is gevestigd in de Booghallen op de Beverwijkse Bazaar.

Naast de meubel outlet van Leen Bakker heeft De Bazaar in Beverwijk nog andere voordelige meubelwinkels die zeker een bezoekje waard zijn.

We vertellen je er alles over op deze pagina. Je kunt van het weekend ook gezellig langskomen. Je zult je verbazen over het aanbod en de lage prijzen!

Meubel outlet

Waar op de Bazaar

De meubel outlet van Leen Bakker vind je in de Booghallen. Als je parkeert op P4, dan kan je zo de booghallen binnenlopen. Meubels zijn vaak vrij groot, dus het is slim om een beetje in de buurt te parkeren.
Andere meubelswinkels op De Bazaar in Beverwijk vind je onder andere achterin Hal 30 en in hal 2.

Wat vind je in een meubel outlet?

In een meubel outlet vind je uiteraard verschillende soorten meubels. In de outlet van Leen Bakker vind je onder andere:

  • Banken
  • Eettafels
  • Fauteuils
  • Bureaustoelen
  • Eetkamerstoelen
  • Salontafels

Leen Bakker staat natuurlijk al bekend om haar leuke, moderne meubels tegen scherpe prijzen. De prijzen in de outlet winkel zijn echt heel laag.

Waarom zijn de meubels zo goedkoop?

De meubel outlet is zo goedkoop, omdat het meubels zijn die ze in de normale winkel niet meer kunnen verkopen. Ook zitten er modellen tussen die te lang in de winkel hebben gestaan, en ruimte moeten maken voor de nieuwe collectie.

Soms hebben de meubels een kleine beschadiging doordat het meubel in de showroom al is gebruikt. Als je de volle mep voor het meubel moet betalen zou je dat niet accepteren. Zit het vlekje juist aan de kant waar je de bank toch tegen de muur staat, dan maakt het eigenlijk niet uit. Behalve voor de prijs die betaalt. Die gaat namelijk door de helft.

Je doet er dus goed aan de meubels in de meubel outlet goed te bekijken voordat je ze koopt. De verkopers zullen je ook eerlijk op eventuele onvolkomenheden wijzen.

Wie kopen er bij de meubel outlet?

Het publiek dat meubels in de outlet koopt is zeer divers. Sommige bezoekers zoeken juist die design stoel die ze al heel lang willen kopen, maar net te duur vinden. Anderen komen er om hun eerste uitzet te kopen.

Het grappige is dat veel mensen ook impulsaankopen in de meubel outlet doen. Als die leuke bank zo goedkoop is, dan kan je hem niet laten staan.

Kom jij van het weekend ook een kijkje nemen?

Winkelaanbod

Hieronder vind je alle meubelwinkels op De Bazaar in Beverwijk. Lees hier meer over de Leen Bakker outlet.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken