Een interieur is niet compleet zonder mooie lamp. In de lampenwinkels op De Bazaar in Beverwijk heb je keuze te over. De lampenwinkels zijn een feest voor het oog. Zoveel lichtjes en tierelantijntjes heb je nog nooit bij elkaar gezien. Je kunt direct een lamp kopen, maar soms kan je een lamp of kroonluchter ook op maat laten maken.

Zoals je van De Bazaar gewend bent heb je heel veel keuze, wordt je altijd verrast én ben je goedkoper uit dan bij een ‘normale’ lampenwinkel.

Kom jij van het weekend ook een lamp uitzoeken in een van de vele lampenwinkels op De Bazaar?

lampenwinkels

Waar op de Bazaar

Lampen vind je in De Souk en hal 31 van de Oosterse Markt, Hal 30 en de Mihrab en in hal 5 en 2. Voor tweedehands/vintage lampen moet je in hal 3 zijn.

Verschillende soorten lampenwinkels

Op de Beverwijkse Bazaar komen heel veel culturen samen. Dat zie je ook terug in de verschillende soorten lampenwinkels op De Bazaar.

Zowel voor liefhebbers van brocante of landelijke stijl, als voor fans van Oosterse lampen heeft De Bazaar veel aanbod. Ook moderne designlampen van bekende merken als Philips, Fatboy of Kartell of  vind je soms op De Bazaar, hoewel je dan bij de outlet winkel van Magazijn 36 moet zijn.

Aanbod van lampen

Er zijn dus veel lampenwinkels, maar welke lampen vind je zoal in deze winkels?

  • Heel veel hanglampen, bijvoorbeeld voor boven de eettafel
  • Tafellampen
  • Vloerlampen, voor bijvoorbeeld in de huiskamer
  • Lampen die je aan de wand moet monteren
  • Bureaulampen
  • Kroonluchters, heel veel kroonluchters
  • Plafonnieres

Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe, of vintage lamp? Kom gezellig langs op De Bazaar in Beverwijk. We zijn ieder weekend geopend!

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken