Kinderattracties – Zowel voor ouders als voor kinderen is De Bazaar in Beverwijk een leuk dagje uit.  Vanuit Noord-Holland en de rest van Nederland komen ouders met kinderen naar De Bazaar voor een dag vol kindervertier. Er zijn vaste kinderattracties, zoals de draaimolen en bungee-trampoline. Ook worden er regelmatig speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo zijn er vaak pony’s waar kinderen op mogen rijden. Een van de vaste kinderattracties is de professionele schmink in Hal 2 bij ’t Guppy.

Peuters en kleuters kunnen zich geweldig vermaken in de Mihrab. Hier staan pluche paardjes waarmee ze rond kunnen racen.

Kinderattracties Noord-Holland

Waar op de Bazaar

Kinderattracties vind over De hele Bazaar. Pluche paartjes vind je in de Mihrab in Hal 30. Schmink in hal 2. De Bungee-trampolines staan buiten tussen de Grand Bazaar (hal 25)en de Megastores (hal 23).

Safari met de leukste kinderattracties

De leukste kinderattracties op De Bazaar zijn verzameld in de kindersafari. Dit is een route die je met je kinderen kunt lopen. Onderweg worden er leuke vragen gesteld die de kinderen kunnen beantwoorden. Je kunt de route op de website bekijken, maar het boekje met de vragen is gratis af te halen op het Marktkantoor.

Kinderevenementen op De Bazaar

Op De Bazaar in Beverwijk valt van alles voor kinderen te beleven. Eens in de zoveel tijd worden er heuse kinderevenementen georganiseerd. Op die dag staan de kinderen op De Bazaar centraal. Een voorbeeld van zo’n kinderevenement is de jaarlijks terugkerende vrijmarkt met Hemelvaartsdag. Op die dag staan niet de winkels centraal op De Bazaar, maar zijn de kinderen de kooplui. Houd onze kalender in de gaten voor aankomende kinderevenementen.

De Bazaar is een grote kinderattractie

De Bazaar is eigenlijk een grote kinderattractie. Kinderen kunnen zich verwonderen aan de schitteringen van de Oosterse lampen in de Hal 30 of in De Souk of de overweldigende hoeveelheid geurende kruiden op de Oosterse markt.

Daarnaast staat De Bazaar natuurlijk bekend om de grote hoeveelheid speelgoedwinkels. Je kunt suikerspinnen, snoep of Oosterse lekkernijen kopen.

De Bazaar is een leukste kinderattractie in Noord Holland en ieder weekend te bezoeken.

Winkelaanbod

Kinderattracties

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken