Jassen vind je in alle soorten en maten in de jassenwinkels op De Bazaar in Beverwijk. Bezoekers komen uit het hele land voor de kledingwinkels op De Bazaar. De jas is van oudsher en van de meest verkochte producten op De Bazaar in Beverwijk.

Lees hier alles over de jassenwinkels op De Bazaar. Kom je van het weekend gezellig bij ons langs om een nieuwe jas uit te zoeken?

Jassenwinkels

Soorten jassen

In de jassenwinkels op De Beverwijkse Bazaar vind je eigenlijk alle soorten jassen die je kunt bedenken. Je vindt er zomerjassen, maar vooral de winterjas is populair. Dit voor zowel dames als voor heren. Hieronder leggen we uit waarom. Welke winterjassen vind je zoal op De Bazaar?

  • Jassen volgens de laatste mode – De winkeliers op De Bazaar volgen de mode op de voet. Wat dit seizoen in is, vindt je zeker in grote getale terug op De Bazaar.
  • Leren jassen – dit is van oudsher het domein van De Bazaar. Het aanbod is echter niet meer zo groot als vroeger, maar je kunt nog altijd prima een goede leren jas kopen op de Beverwijkse Bazaar.
  • Winterjassen met bontkraag – nog altijd populair bij een groot publiek: De winterjas met bontkraag. Je vindt ze dan ook volop op De Bazaar.
  • Overjassen en mantels – In de winkels die kostuums verkopen zijn overjassen en mantels te vinden.
  • Jassen voor kinderen – Ook voor de kleintjes vind je een jas in Beverwijk.

Waarom zoveel jassenwinkels op De Bazaar?

Van oudsher is de Bazaar bekend om haar jassenwinkels. Bezoekers komen vanuit het hele land naar De Beverwijkse Bazaar om een jas te kopen. Het is op zich vrij logisch dat juist om een jas te kopen mensen naar De Bazaar komen. Een jas is een aankoop die je meestal niet ieder jaar doet. Vooral de mooie winterjassen die je op De Bazaar koopt niet. Gemiddeld zijn jassen vrij duur, dus loont het om naar een plek te gaan waar het aanbod groot is en de prijs laag: je raadt het al, dit is op De Bazaar in Beverwijk zeker het geval.

Waar op de Bazaar

Jassen vind je volop in Hal 26 van de Grand Bazaar, in de Booghallen, Hal 5 en Hal 2. Ook in Hal 30 en de daarin gelegen Mihrab en de Oosterse Markt vind je jassenwinkels.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken