Ben jij op zoek naar een grote speelgoedwinkel? De Bazaar in Beverwijk wordt ook wel de grootste speelgoedwinkel uit de omgeving genoemd. Heel veel speelgoed, en vaak voor bijzonder lage prijzen.

Op De Bazaar vind je heel veel verschillende soorten speelgoed. Zo vind je er heel veel groot elektrisch speelgoed, waarmee je de blits maakt op iedere verjaardag. Verder vind je er veel merkspeelgoed met korting, handgemaakt speelgoed, gadgets en games, maar bijvoorbeeld ook knuffeldieren.

Kom jij van het weekend speelgoed kopen op De Bazaar?

Grote speelgoedwinkel

Waar op de Bazaar

Merkspeelgoed met korting vind je in de outlets winkels in de Booghallen of bij de ingang van hal 1.
Overig speelgoed vind je verspreid over De Bazaar. Bijvoorbeeld in de grote Hal 30, hal 31 van de Oosterse Markt en in hal 2 en 5.
Tweedehands speelgoed vind je op de Kofferbakmarkt voor de parkeerterreinen P0 en P1.

Groot elektrisch speelgoed

De Bazaar staat vooral bekend als grote speelgoedwinkel door haar gigantische assortiment aan groot elektrisch speelgoed. Als je op zoek bent naar een elektrische auto voor je zoon of een te gekke roze scooter voor uw dochter, dan ben je op De Bazaar aan het juiste adres. In veel van onze speelgoedwinkels is het credo hoe gekker hoe beter.

Een andere reden waarom De Bazaar als grote speelgoedwinkel bekendstaat is om dat ze ook echt merkspeelgoed verkopen tegen hele hoge kortingen. De bekende speelgoedtrein of het bekende piratenschip waar je in de winkel al snel zeventig euro voor betaald koop je bij de outlet winkels op De Bazaar al snel voor de helft van de prijs. Ook bekende gezelschapsspellen waar je in de ‘normale’ grote speelgoedwinkel al snel 40 euro voor betaalt, koop je bij De Bazaar voor slechts 20 euro.

Deze outlets zijn zo goedkoop, omdat het speelgoed dat ze verkopen vaak retour is gekomen bij internet winkels. De verpakking is origineel, en meestal niets mee aan de hand. Je krijgt zelfs fabrieksgarantie.

Grote speelgoedwinkel voor authentiek speelgoed

De Bazaar heeft ook veel kraampjes waar authentiek speelgoed wordt verkocht. Voor de echte snuffelaars onder onze bezoekers zijn hier de leukste ontdekkingen te doen. Als je de tijd neemt, dan vind je handgemaakt speelgoed. Ook antiek speelgoed vind je op de talloze kraampjes op de Kofferbakmarkt, Hal 1, 2, 3 en 5, of elders op De Bazaar.

Uitje voor kinderen

Een grote speelgoedwinkel klinkt natuurlijk al als een geweldig uitje voor kinderen. De Bazaar heeft ook nog eens leuke kinderattracties die het extra leuk maken om samen met uw kinderen deze grote speelgoedwinkel te bezoeken.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken