Groente- en fruitmarkt – Ook voor verse groente en fruit is De Bazaar in Beverwijk the place to be. Wat een aanbod vind je op de groente- en fruitmarkt in de Versmarkt in Hal 32 en 33 van de Oosterse Markt.

Veel nieuwe bezoekers van De Beverwijkse Bazaar weten niet dat de Bazaar ook zoveel versproducten heeft. Naast haar aanbod van kruiden en specerijen is De Versmarkt eigenlijk een hele grote groentewinkel. Dit trekt wekelijks veel bezoekers die echt naar De Bazaar komen om boodschappen te doen voor de rest van de week.

groentemarkt

Bezoekers van de groentemarkt

Bezoekers hebben meestal twee redenen om hun groene en fruit op De Bazaar te kopen. Ten eerste word je altijd verrast. Op de fruit- en groentemarkt zijn veel verschillend culturen vertegenwoordigd, met elk haar eigen specialiteiten. Ten tweede is het vaak veel goedkoper dan bij de ‘normale’ groentewinkel.

Aanbod van groente en fruit

Alle verkopers op de Versmarkt hebben hun eigen kraam die boordevol groente en fruit ligt. Dat varieert van Hollandse appels, peren, aardbeien en bloemkool tot papaya’s, mango’s, flespompoenen, granaatappels, lici, komatsuna en steranijs.

Groente en fruit op de rest van De Bazaar in Beverwijk

Naast de groente- en fruitmarkt in de Oosterse Markt vind je her en der over het terrein van De Bazaar ook verschillende kramen die groente en fruit verkopen. Vaak zijn het de producten die in dat seizoen goed groeien, zoals aardbeien of asperges. Een ander paradijs voor de voedsel-minnende bezoeker van De Beverwijkse Bazaar is de Aziatische supermarkt van Amazing Oriental.

Plattegrond

Waar op de Bazaar

Je vindt de groente- en fruitmarkt in de Oosterse Markt. Deze is gelegen in hal 32 en 33 en ligt aan de kop van de centrale boulevard.
Parkeren kan je het beste doen op P1 of P3.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken