Gouden sieraden en juwelen koop je goedkoper in de Goudsouk op de Beverwijkse Bazaar. Je kunt hier ook gouden juwelen laten maken. Je betaalt apart voor de kosten van het goud, de edelstenen en de arbeid. Zo ben je een stuk goedkoper uit dan bij een ‘normale’ juwelier en heb je een uniek sieraad.

De Goudsouk is een uniek gebouw waarin meer dan twintig top-juweliers zijn verzameld. Hier kan je alleen terecht voor hoge kwaliteit gouden sieraden en edelstenen.

Gouden sieraden laten maken

Kom naar De Bazaar in Beverwijk, en laat je gouden sieraden maken in de Goudsouk.

Waar op de Bazaar

Als je de Goudsouk wil bezoeken kan je het beste parkeren op P3. De Goudsouk staat tegenover de Mihrab en de Souk, aan de grote boulevard van De Bazaar. Lees hier meer over de Goudsouk.

Gouden sieraden laten maken

De Goudsouk bestaat voornamelijk uit juweliers uit het verre Oosten. Hier is het heel gebruikelijk om samen een juweel samen te stellen. Je betaalt apart voor de materialen en voor de arbeid die hier in gaat zitten. Het resultaat is dat je veel meer goud en edelstenen voor je geld krijgt dan wanneer je naar een ‘gewone’ juwelier zou gaan.

Meer gouden juwelen op De Bazaar

De belangrijkste juweliers met hoge kwaliteit gouden sieraden zijn verzameld in de Goudsouk. Verspreid over De Bazaar vind je echter ook heel veel goedkopere juweliers. Deze richten zich meer op zilveren sieraden en bijou.

Naar de Goudsouk ga je dus om echte dure sieraden te kopen. Op de rest van de bazaar is de keuze aan leuke en betaalbare sieraden ook erg groot.

Winkelaanbod

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken