Het aanbod van feestkleding op De Bazaar in Beverwijk is overweldigend. Of het nu serieuze feestkleding is voor een bruiloft, of gekke verkleedkleding voor een carnavalsfeest. Je vindt het allemaal op De Beverwijkse Bazaar.

Op deze pagina leggen we alles uit over feestkleding winkels op de Bazaar. Kom je van het weekend langs? Alle kleding kan je passen en vaak direct meenemen.

Oosterse bruidsjurken

Bruiloftskleding

Vooral voor Oosterse bruiloften is De Bazaar the place to be. Heren kopen hun kostuum in de Hal 30. Dames gaan naar De Mihrab of De Souk. Als bruiloftsgast vind je er prachtige lange jurken. Als je zelf de gelukkige bent die gaat trouwen, dan vind je in de Mihrab en de Souk ook verschillende winkels met prachtige handgemaakte Oosterse bruidsjurken. Deze kan je hier uiteraard passen en op maat laten maken.

Carnavalskleding

Feestkleding van een heel ander kaliber vind je in de verschillende feestwinkels die De Bazaar in Beverwijk rijk is. In de Megastores (hal 23) vind je een hele grote feestwinkel met rekken vol carnavalskleding. Of je je nu wil verkleden als cowboy of de Amerikaanse president. Bij deze feestwinkel slaag je gegarandeerd.

Ook elders op De Bazaar vind je veel kledingwinkels waar je vast en zeker leuke kleren vindt om aan te trekken naar een feestje.

Waar op de Bazaar

Oosterse feestkleding vind je in Hal 30 en Hal 34. Parkeren kan hiervoor kan het beste op P1 of P3.
Carnavalskleding vind je in de Megastore in hal 23. Parkeren hiervoor kan je het beste op P0.

Feestkleding winkels

Shiraz

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken