Fijn om je te zien!


De Bazaar is een combinatie van winkels, outlets en kramen met producten uit alle delen van de wereld. 


Op vrijdag zijn we vanaf 13 uur deels open: alleen de versmarkt, enkele outlets en het foodcourt met de Bazaar wereld keuken zijn open.


Zaterdag en zondag zijn alle winkels tussen 10:00 en 18:30 uur open. Onze food stands zijn open tot 19:30 uur (alleen afhaal en thuisbezorgd).

De Bazaar in 20 seconden:

Winkel of kraam huren?

De afdeling verhuur heeft alle informatievbij elkaar gezet

We zijn open, want alles is op Corona aangepast:

De Bazaar heeft tientallen maatregelen getroffen om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, zoals het dragen van mondkapjes en het tijdelijk sluiten van drukke gebieden totdat de drukte is weggeëbt. Maar dat is lang niet alles!

Twee supergave snufjes die de Bazaar veiliger maken zijn de winkeltinder en onze live webcams.

De winkeltinder laat je een paar keer swipen zodat we je de leukste route over de Bazaar kunnen aanbieden. Jij krijgt de dingen te zien die het beste bij je passen. Samen verspreiden we alle bezoekers over de Bazaar. Zo verminderen we drukte.

De webcams hieronder laten zien hoe druk het is op de Boulevard en in Mihrab. Dan kun je beslissen of je nu meteen wilt gaan of misschien je bezoek op een ander moment wilt plannen! Gebruik daarvoor ons overzicht van piekmomenten.

De Boulevard:

De Boulevard loopt over de lengte van de Bazaar en brengt je van de Oosterse Markt, Versmarkt en Souk, via de outlets, helemaal naar de Nostalgische Markt

Als het regent brengt de binnen-boulevard (de Passage) je droog naar dezelfde bestemmingen.

Mihrab:

Mihrab (spreek je uit als megrab) is een plein in Hal 30 met allerlei premium aanbod uit het Midden-Oosten. 

Van Palestijnse lekkernijen tot parfums en ter plekke gebakken Gözleme met vullingen naar Oma's recept (zacht plat brood). Kinderen kunnen er een wedstrijdje knuffel-rijden doen.


  • Bezoekers-informatie

  • Winkels

  • Hallen