festiviteiten-hal25-hal26

Festiviteiten rondom de nieuwe Boulevard en het nieuwe uiterlijk van Hal 25 & 26!

Op zondag 18 december vieren we de nieuwe Boulevard en het nieuwe uiterlijk van Hal 25 en Hal 26!

Na o.a. Mihrab, Goudsouk, Hal 30 en de Food Hal in Hal 30 heeft nu de gevel van Hal 25 & Hal 26 een nieuw uiterlijk gekregen. Tevens is De Boulevard grondig aangepakt. Dit past helemaal bij de aanpak van De Bazaar om geleidelijk ieder plekje op De Bazaar een eigen identiteit te geven.

Festiviteiten 18 december
Om 12:30 uur wordt De Boulevard officieel in gebruik genomen door George Zapantoulis (Algemeen Directeur van De Bazaar) en Ton van der Scheer (voorzitter van OV IJmond)! Daarna worden alle bezoekers getrakteerd op diverse festiviteiten.

Doe een wens
De maand december staat in het teken van het geven en krijgen van cadeautjes, maar deze maand kan jij voor een ander een wens doen op De Bazaar! Wilt het zoontje van de buurvrouw een nieuwe fiets, droomt je opa er altijd al van om een keer een parachutesprong te maken of verdient de vriendin die jou altijd helpt een etentje? Doe dan een wens op debazaar.nl/wens en wie weet laat De Bazaar jouw wens uitkomen!

De eerste wens laten wij op zondag 18 december in vervulling gaan.

Gevel Hal 25 & Hal 26
De buitenkant van Hal 25 & Hal 26 heeft een totale metamorfose ondergaan. Het ziet er nu uit als een enorm groot cadeau, waarbij de strikken aangeven waar de entrees zijn.

De Boulevard
De Boulevard is volledig opnieuw bestraat. In het midden ligt een roze loper van stenen en eromheen zijn lappendekens van patronen in de bestrating gemaakt.  In het voorjaar komt er nieuwe beplanting en nieuw zitmeubilair.

Kindervermaak
Naast de gezelligheid op De Boulevard kunnen kinderen in Mihrab gratis op de foto met Elsa van Frozen in ‘Beestenboel’, waar zij ook gratis geschminkt worden. Uiteraard worden de kinderen ook in Hal 2 bij ’t Guppy gratis geschminkt en kunnen zij genieten van diverse andere activiteiten.